5 Minuta

Kad covek ima Cerebralnu paralizu i pritom je gay, pomisli da nikad nece osetiti cari sex-a, ali doslo je i mojih pet minuta, sta je uticalo na to, ja i danas ne znam, mozda moja unutrasnja licnost, mozda pice ili? Bilo je to za Novu godinu, posto sam u kuci ostao sam, pozvao sam par mojih drustva. Slavlje je pocelo jos u 8h. Posle ponoci, drustvo se dogovaralo da izadjemo u grad, ali ja nisam mogao, toliko sam popio, da sam bio spreman da odma legnem da spavam. Jedan od drugova je ostao samnom da mi pravi drustvo.
Bas i nije bila prijatna noc za nas dvojcu, sedeli smo i dosadjivali smo se. Ustao sam i krenu ka telefonu, okrenuo sam hot line i ukljucio interfon, pokusao sam na taj nacin da ubijem vreme. Drug mi je prisao ia ledja i pripio se uz mene. Na guzovima sam osetio oteklinu u njegovim gacama nije se ni trudio da to sakrije.
Na uvo mi je sapnu - ajde mo u sobu. Kao hipnotisan, posao sam za njim. Seo je na krevet i privukao me je sebi. Iz farmerica je izvukao moj kurac i lagano ga je uvlacio u usta, mislio sam da je ovo san, da se vec nalazim u krevetu i sanjam.
Zeleo sam da osetim te usne, koje su tako fino obradjivale moju alatku, spustio sam se i nase su se usne spojile. Skinuo sam mu majcu i ljubio mu grudi, a zatim grickao njegove bradavice. Spustio sam se jos nize, dosao sam do stomaka i tu sam zastao, dok mu nisam skinuo i farmerice i bokserice.
Njegov kurac je izleteo, kao prenategnuti feder. Stavio sam ga u usta i polako uvlacio svih 18cm. Legli smo na krevet u pozi 69 i nastavili smo igru. Kad sam ugledao smedju rupicu, nisam mogao, a da ne probam da je okusim. Cas sam je lizao, a cas sam nabijao prst. Cuo sam njegove zvuke uzivanja.
Od jednom se podigao, okrenuo se prema meni i nabio je moj kurac u njegovu rupicu. Citao sam mnogo o tome, ali nisam znao da je to tolka uzivancija. Nisam mogao da izdrzim vise, pa sam svo seme ispraznio u njegov cmar.
Skinuo sam ga sa sebe i pusio mu karu sve dok je i jedna kap njegove tecnosti ulazila u moja usta, tada sam prvi put shvatio, kako neka slankasta tecnost, moze da bude tako slatka. Dok smo lezali na krevetu, pitao sam ga da li je ovo i pre radio, rekao je ne i postavio mi je isto pitanje, reko sam da nisam, da mi je ovo prvi put.