Andrej - Gay

Sreo sam Andreja sinoc, iako sam ga skoro mimoisao zamijenivsi ga s nekim suprotnog spola. Bio je divan: visoke potpetice, uske kozne hlace i pripijena majica.Otisli smo do moga stana zajedno, a ja sam ga unio preko praga.Cim smo usli unutra skinuo sam njegove uske hlace i izvadio njegov kurac, koji se pojavio u svoj svojoj ljepoti. Cijelo to vrijeme on je to isto radio meni. Okrenuo sam ga i lupio ga po straznjici, a zatim ga poljubio u nju. Odnio sam ga u sobu na kauc i zatim sam se sagnuo i stao mu pusiti kurac koji je ispunio moja usta. Svrsio je u moja usta jecajuci. "Tuci me dok ne pocrvenim" molio me je. "Ulazi u sobu mlada damo, ili ces zazaliti." - "Ne" cmizdrio je.
Otisao sam u susjednu sobu i vratio se mirno sa drvenom palicom. U jednom brzom pokretu imao sam ga preko svojeg koljena i udario sam ga po prvi put. Kada ga je prvi nalet boli prosao udario sam ga po drugi put. Uzivao sam kontrolirajuci ga snagom udaraca i ucestaloscu. Zatim sam ga skinuo sa koljena i bacio na pod i naredio mu da ide u sobu. Odbio je. Dignuo sam ga sa poda i ovaj put sam mislio ozbiljno. Toliko cu nalupati njegovu guzicu tako da nece moci na njoj sjediti nekoliko dana. PLJAS, PLJAS, PLJAS. Urlao je da ga pustim, ali ja sam znao da on to zeli. - PLJAS - Poceo sam ga toliko jako udarati da vise mije mogao ni vristati.
Andrej sada place, cekaj samo kad ga pocnem jebati, razmisljao sam dok sam ga udarao po pedeseti put. Odlucio sam udariti ga jos pedeset puta dok ga ne pustim, bez obzira koliko jako vikao i vristao. PLJAS. Njegova guza ce biti takva PLJAS, PLJAS, PLJAS, PLJAS, da nece moci stajati. PLJAS, PLJAS, PLJAS, PLJAS, PLJAS, Vristao je bespomocno dok sam ja ubrzavao udarce nemilosrdno. Sa svakim novim udarcem njihova snaga se povecavala. Sa svakim njegovim jecajem udarci su bili jaci. PLJAS, PLJAS, PLJAS, PLJAS. Njegovi guzovi su postali jako crveni i on je tako jako plakao da je jedva hvatao zrak. Prije zadnja tri udarca odlucio sam stati.
Odgurno sam ga na stolic, a onda sam skinuo gace i zabio kurac u njegovo dupe. Lupao sam svojim tijelom o njegovo jadno dupe. On je vristao. Ja sam ga zabijao jace. On je vristao jos jace. Ja sam svrsio u njemu. Zavristao je jos jace i ja sam se povukao. Placuci odpuzao je u kupaonicu, preslab da bi hodao. Kada je zatvorio vrata kupaonice, ja sam navukao hlace i odnio drvenu palicu natrag u sobu. Kad je izasao iz kupaonice, pola sata kasnije, dovukao se do kreveta i legao do mene gol. Poljubio me je u usta govoreci "Ti si jako dobar u ovome." Ubrzo smo zaspali. Svaku noc sam tukao Andreja. Izlazimo zajedno vec cetiri mjeseca, a nisam ga vise nikad udario vise od pedest puta jer budem previse napet da ga jebem, vec kod tridestog puta. Ali, pokusavam svaku vecer...