Fina gospođa

Te veceri putovala je vlakom iz svog rodnog mjesta u veliki grad gdje je radila kao kucna pomocnica u maloj lijecnickoj obitelji, zapravo kod bracnog para bez djece. Bila je nedjelja i do jutra je morala stici na posao. Predstojalo joj je nekoliko sati dosadnog kloparanja i jedva je cekala da zauzme mjesto u kupeu i da pokusa odspavati tih par predugih sati. U vlaku nije bilo guzve i u svakom kupeu bilo je mjesta. Izabrala je mjesto uz jedan stariji bracni par, nasuprot njih je sjedila jedna vrlo dobro odjevena dama tridesetih godina, oko koje se nenametljivo sirio miris jasmina, sto je doprinosilo utisku urednosti, i nije bilo vise nikoga.
Bez mnogo razmisljanja strpala ga je u usta, koliko je god mogla, i halapljivo ga sisala. On ju je uhvatio za glavu i odredivao tempo i dubinu pusenja. Kad joj ga je povremeno gurnuo preduboko zagrcnula se ali je odmah dalje nastavila nesmanjenom zestinom. Jednog trenutka propeo se kao u grcu, privukao joj glavu koliko je god mogao i ispustio krik koji se stopio sa sistanjem lokomotive. Nije joj bilo lako, morala je bez zraka, brzo gutati obilne vruce mlazove, kojima kao da nikada nema kraja. Ipak su to nekako priveli kraju
Odmah su ugasili svijetlo, a ostala je gorjeti samo mala, slabasna plava zaruljica. Uskoro svi krenuse putovima svojih snova, a kilometri su nestajali u klopotu zeljeznih kotaca.
Povremeno, poneko je kroz polusan naslutio zaustavljanje vlaka na usputnim stanicama, dok su drugi spavali snom pravednika.
Tako bi bilo sve do krajnjeg odredista da se bucno nisu otvorila vrata kupea, a unutra nahrupio grmalj, ocito radnik u nekoj obliznjoj pilani. Bez ikakvog pozdrava ili pitanja sjeo je do dame nasuprot malog drustva. Sa sobom je donio ostar miris znoja i alkohola. Za nekoliko minuta zavladao je prijasnji mir i umorne putnike ponovo savlada san. Jedva je proslo cetvrt sata kad li novopridosli putnik uhvati damu do sebe za grudi. Ona se iznenadeno trgnu, opali mu samar i izdere se na njega:
"Prostak jedan bezobrazni, kako vas nije sramota pipati nepoznate zene, da se vise niste usudili jer cu zvati policiju".
No, uskoro se vidjelo da prostak nije takav blento kakvim se cinilo. Ispricao se dami, rekao da mu se to dogodilo u snu i da nikakvih zlih namjera nije imao. Potom ju je pozvao u hodnik da zapale cigaretu, sto je dama prihvatila. Kako ju je tako brzo obrlatio to sam Bog zna, ali cim su se vratili u tamu kupea i uvjerili se da svi ostali spavaju, raskopcala mu je slic iz kojega je iskocila rijetko videna batina. Odmjeravala ga je pomno, a imala je i sto. Radilo se o kapitalnom primjerku kakve u narodu zovu brvnasi.
Bez mnogo razmisljanja strpala ga je u usta, koliko je god mogla, i halapljivo ga sisala. On ju je uhvatio za glavu i odredivao tempo i dubinu pusenja. Kad joj ga je povremeno gurnuo preduboko zagrcnula se ali je odmah dalje nastavila nesmanjenom zestinom. Jednog trenutka propeo se kao u grcu, privukao joj glavu koliko je god mogao i ispustio krik koji se stopio sa sistanjem lokomotive. Nije joj bilo lako, morala je bez zraka, brzo gutati obilne vruce mlazove, kojima kao da nikada nema kraja. Ipak su to nekako priveli kraju. Ona se obrisala maramicom, jer joj se sperma koju nije mogla progutati cijedila po bradi sve do dekoltea. Poslije su tiho saputali, a ona ga je cijelo vrijeme drzala za kolac koji se uskoro uzdigao kao maloprije.
Uzimala ga je milimetar po milimetar, sve dok joj nije dotakao dno. Dalje se vise nije smjela spustati jer je pocela osjecati bol. Dobro je procijenila koliki joj je manevarski prostor i zapocela je igru dizanja i spustanja tako da do kraja iskoristi svoje i njegove mogucnosti. Uzbudenje je bilo preveliko i dama uskoro pocne svrsavati.
Mlada putnica preko puta sve je to lijepo promatrala, cinilo se jos vise sada potpuno otvorenih ociju, jer oni vise nisu obracali paznju ni na koga. Tog trenutka voljela bi vise od svega uhvatiti taj klip i poigrati se s njim, jer tako nesto nije nikada do tada vidjela. Prisjetila se svog profesora matematike koji ju je jebao za prolaznu dvojku slicnim kurcem, ali je i ona tada bila mlada i uska pa ga je jedva podnijela, narocito kad joj ga je nabio u guzu. Ali to je druga prica.
Kada je vrijedna dama zakljucila da je brvno u maksimalnom usponu, ustala je, spustila gacice ispod koljena, podigla haljinu iznad bokova i, ledima okrenuta od njega, spustala se polako, usmjeravajuci rukom debelu i napetu toljagu u centralu uzitka. Kad je ogromna glava usla u njenu nadrazenost, zastenjala je od sladostrasca. Rukama ga je obuhvatila za butine i nastavila se polako spustati po topovskoj cijevi, sto je mladu promatracicu asociralo na mucnu scenu nabijanja na kolac opisanu u povijesnom romanu Na Drini cuprija, Ive Andrica.
Uzimala ga je milimetar po milimetar, sve dok joj nije dotakao dno. Dalje se vise nije smjela spustati jer je pocela osjecati bol. Dobro je procijenila koliki joj je manevarski prostor i zapocela je igru dizanja i spustanja tako da do kraja iskoristi svoje i njegove mogucnosti. Uzbudenje je bilo preveliko i dama uskoro pocne svrsavati. U pocetku je jos uspijevala kontrolirati strasne jecaje, ali kako su se orgazmi umnozavali svaki puta sve vecom silinom, vise nije mogla zadrzati krikove, a narocito ne kada joj je delija pri svrsavanju izmaknuo ruke, a ona se nasadila svom tezinom do korijena na njegov ogroman ud. Vrisnula je tako glasno, da su se ono dvoje staraca probudili, a i mala je hinila da se upravo probudila. U tom trenutku se dama, sto li od bola, sto li straha da je ne napumpa, izmakla s kurca, a snazan mlaz sperme izmedu njenih nogu strcnuo je preko puta, djevojci ravno u lice. Dama je u trenutku podigla gacice, spustila haljinu i sjela, dok je prostak, na brzinu spremio svoj alat.
Kao dobro uigrani par, dama i prostak, odglumili su kratki skec, kako je, eto, dama imala more u snu, a eto on joj priskocio u pomoc. Bunovni starci nisu nista shvatili, ali je nasa cura i te kako zapazila sto se odigravalo. Naime, sva je bila zalivena od glave do nogu. Prvi mlaz pogodio ju je ravno u lice, drugi u vrat, treci u prsa i kako su mlazovi jenjavali, zalijevali su sve niza podrucja. U toaletu je potrosila cijelu rolu papira i podosta vode dok se donekle dovela u red.
Kad su stigli na odrediste vidjela je kako dama iz kupea daje prostaku papiric, vjerojatno broj telefona ili adresu. Krenula je prema stanu, zbunjena konfuznim dogadanjima kojima je netom bila svjedok. Nikada ne bi pomislila da se jedna vrlo fina gospoda, koja se iz pocetka tako energicno branila, tako brzo i bestidno poda jednom neotesanom prostaku. Ni sanjala nije da ce za desetak godina i sama biti takva, mozda jos lakomija na batinase, bez ikakvih kriterija glede higijene, kulture i karakternih osobina izabranika. No o tome ce biti vise receno kad ta prica stigne na red.