Loša devojka

Bilo je ljeto, bio sam u Dubrovniku na 2 nedelje i iako sam tamo sreo jednu
veoma lepu devojku, ipak mi je nedostajala moja Tanja. Kad sam se vratio sa mora, otisao sam pravo kod nje, kucao na vrata i naravno ocekivao da moja erotska boginja otvara vrata, ali vrata je otvorila neka mlada 16-17 godisnja devojka.
- Izvolite, koga trazite?
- Da li su cika Stole i tetka Tanja ovde?
- Nisu, a ko ste vi?
- Komsija odozgo, a mogu li znati ko ste vi?
- Ja sam Svetlana, mozete me zvati Ceca jer od sada bicemo i mi komsije, dosla sam ovde da studiram i ostacu sa mojom tetkom Tanjom.
- Drago mi je Ceco, ja sam Zoki (rukovali smo se).
Bila je to cerka Tanjine sestre, kasnije sam saznao da je imala 19 godina iako je izgledala mnogo mladja, bila je ljepa crnka, zelene oci, visoka oko 170cm, telo za koje covek ubija, male grudi i manju ali prelepu guzu, duge noge . Znaci bila je super riba, ali pravo da vam kazem u tom momentu nisam to ni primetio jer ludio sam da vidim moju Tanju.
Dani su prolazili i ja i Ceca smo se uponznali bolje, bila je dobra devojka i dobro smo se slagali, mada sam je ponekad mrzeo jer zbog njene prisutnosti nisam mogao da provedem dosta vremena sa tetkom Tanjom.
Ponekad mi se ucinilo da me Ceca izazvala, celo vreme je po kuci nosila provokativnu odecu minice, providne bluze itd, ponekad me stvarno uzbudjivala ali nistam je uzeo mnogo seriozno.
Jednog dana sam bio sam u kuci kad je zvonio telefon, I glas jedne devojke pitao da li je tetka Tanja tu? Kad sam joj rekao da nije, devojka je pitala da li ste vi Cecin rodjak Zoran?
Ja sam odgovorio potvrdno i devojka je trazila od mene da idem do neke prodavnice tu blizu i da uzmem moju rodjaku koju su uhvatili dok krade neku sminku!!!
Otisao sam tamo I video Cecu koja je izgledala mnogo uplaseno. Platio sam vlasniku za sminke i obecao mu da cu reci njenima za kradju. Otisli smo kuci, i kad smo stigli niko nije bio tu pa je ona dosla kod mene. Na putu ona je vec pocela da se smeje I nije vise bila uplasena. Rekao sam joj Sto se smejes, recicu Tanji za ovu kradju a ona je odgovorila
bas me briga, i sto ne gledas svoja jebena posla. Onda sam joj rekao da neko treba dobro da je prebije jer ona je jedno razmazeno deriste!
Odmah posle tih reci, Ceca se popela na kaucu, povukla na dole njene uske farmerke i rekla je hajde, mozes ti to da uradis.
Ja sam joj rekao da obuce pantalone ali ona je pocela da vrti guzu. Pogledao sam ulaz u njen anus i primetio sam da joj je picka bila vlazna dok je gurala guzu prema meni. Prestao sam da disem dok sam gledao u nju!
Bio sam bjesan sa sobom sto sam se toliko zapalio, pa sam poceo snazno da je
udaram po kukovima. Ceca je vikala i jos vise gurala svoju guzu prema meni. Seo sam pored nje i udarao je opet snazno, sto ju je naterao da ugrizne svoje usne. Ceca je pogladala u mene, i nisam mogao da verujem kolko je ta mlada kucka bila uspaljena.
Pruzio sam ruku I poceo da mazem njene kukove, onda sam povukao njenu maicu na gore tako da bi imao cist pogled. Ceca je povukla svoju maicu na gore I skinula je, pa su njene prelepe gole grudi skakale ispred mojih oci. Ona je pogledala njene gole grudi I pocela opet da mesa guzom. Ja sam stavio saku u njen kuk I opej je udarao, ovog puta mnogo jace. Njeno telo je islo napred I sise pocele da se tresu. Jednu sam ruku gurao do njene picke I dirao joj picku dok sam je drugom rukom neprestano udarao po kukovima. Dirao sam njen
klitoris i moja ruka je pocela da vlazi posto se ona priblizila orgazmu. Ona je vikala ko luda dok je svrsila, i ludacki se tresla. Prestala je da se trese, a ja sam nezno poljubio njene prelepe mlade kukove. Poceo sam polako da je lizem oko picke, i polako sam se priblizio samom ulazu u njenu picu.
Poceo sam vrhom jezika da joj lizem ulaz u picku, ona je stenjala i vikala dok sam je lizao i tucao jezikom.
Ona je pruzila ruku I pocela da mi skine farmerke rekavsi Hocu tvoj kurac. Ja sam nastavio da je lizem dok sam skinuo farmerke i izvadio vec dignut kurac. Ustao sam I rukama sam joj sirio guzu. Ona je pogledala prako ramena i napaljeno se smeskala kad je videla moj kurac. Stavio sam kurac u njen cmar I ona je gurala guzom unazad da bi pomogla da lakse udjem u nju. Stavio sam ruke oko njenog struka I polako usao u njenu prelepu guzu, i u tom momentu cuo sam mmmphhhh ahhhhhhhh. Izvadio sam ga I onda gurao jace, onda
ga opet ivadio..pa gurao .i tako sam poceo da je tucam u ritmu dok je ona vikala ahhhhh ohhhhh aaaahhhhh daaaaaaa takooo ahhhhhhh.
Tucao sam njenu guzu snazno I ona je vikala glasno, dok nisam osjetio moj orgazam I napunio njen cmar spermom. Gurao sam je dole na kaucu I legao na nju, dok je ona svrsavala dugim orgazmom.
Dog smo legli tako I odmarali se, ja sam negovao I ljubio njene prelepe grudi. Onda sam je okrenuo na ledja I dao joj da mi sisa kurac. Gutala je ko prava profesionalka i stvarno me zapalila opet. Izvadio sam kurac iz njenih usta I legao na nju, poceo sam da je ljubim strasno I polako sam usao u nju.
Gurao sam kurac polako do kraja, pa ga onda izvadio sve dok je samo glavic biu u njenu picku. Ona je podigla guzu da bi mi omogucila da ulazim sto dublje u nju. Vikala je ahhhhhh ahhhhhh ohhhhhhh mmmmmm. Polako sam je jebao i poceo sam da joj sisam i grickam bradavice.
Ona je vikala od bola i strasti.a ja sam nastavio da joj sisam sise dok sam je jebao polako. Njeno telo je bukvalno skakalo ispod mene, i ona se drala dok se priblizila jos jednog orgazma. Stavio sam ruku dole na njenu guzu da bi kontrolisao njene pokrete. Njen cmar je bio vlazan od njenih sokova, tucao sam je u ritmu I ugurao joj jedan prst u cmar, sto ju je
dodatno paliloona je neprestano vikala jebi, jebi.jebiii meeeeeee dok je ludo svrsavala. Pocela je nezno da mi lize bradavice dok sam je ja tucao sve jace i sve brze.drala se ludo a to me je palilo jos vise i dalo mi dodatnu snagu da je tucam jos jace.Neprestano je vikalaahhhhhhhhh ohhhhhhhhhh
mmppphhhhh tako tako takoooooo jebi jebijebiiiiiiiii me
jaceeeeeeeee...rasturi merasturi moju pickuvolim tevolim tvoj
kurac.ohhh bozeohhhh tako si dobar.jebi me ko kucku..ja sam tvoja
kuckatvoja kobila. ohhhhh ahhhhhh rasturi tvoju kuckuuuuuu
ahhhhhhhh...
Udarao sam iz sve snage, tucao sam ko ludpolako sam se i ja priblizio orgazmuizvadio sam kurac iz njene pice I dao joj da ga sisa. Sisala mi je kurac nekoliko sekundi i poceo sam da svrsavamona je otvorila usta i pokusala da uhvati I poslednju kap sperme..napunio sam nejna usta spermom..i legao sam pored nje. . Mirisala je na sokove njene picke i na znojpoljubio sam je jednom I ustali smo da bismo se tusirali.
Usli smo pod tus zajedno, ja sam je sapunisao i poceo nezno da trljam njene grudi i kukove. Poceo sam da je ljubim, prvo u usne pa onda vrat..sise pa sam polako otisao dole do njene picke. Poceo sam da je lizem polakoCeca me uhvatila za kosu i naslonila se u zidu.nastavio sam da je lizem..polako sam prelazio jezikom preke cele njene picke..jebao sam je jezikom.sisao i nezno grickao njen klitoris. Ceca je neprestano jecala.primetio sam da se priblizila jos jednom orgazmu.. gurao sam jedan prst u njen cmar I nastavio da joj sisam klitoris dok nije pocela da se trese ..i onda je svrsila veoma glasno. Onda je ona nezno uzela moj kurac u ruke I pocela da ga milujeposle kratkog milovanja stavila ga u usta i pocela da ga sisa.vrhom jezika je lizala moj kurac celom duzinomonda ga je opet stavila u usta i pocela da ga sisa ko luda..ko da je htela da ga pojede..Ja sam se naslonio na zid i uzivao u tome ko nikad do tadabila je prava profesionalka u sisanju kurca.
Dok sam uzivao zatvorenih ocijucuo sam da me neko zove
Zokiiiiii, Zoki da li kuci?
Bio je to glas moje boginje Tanje. Brzo sam uzeo peskir i izasao iz
kupatila.Ona je stojala tu na hodniku.
Ohohoooo, moj jebac je go spreman za akciju...The End