Nova godina

Novu godinu cekao sam i docekao sa svojom zenom i sa jos dva para prijatelja kod kuce. Kako to vec ide uz pice i TV program (koji je bio prilicno dosadan), docekasmo vec prilicno pripiti i 12 sati. Normalno pale su i prve cestitke. Ali sta sad? Ne znam ko je predlozio kartanje, ali znam da je meni je palo na pamet da se igra u skidanje .Posle malo neckanja, jer to nam je bilo prvi put, dogovorili smo se da se skida do gacica i nista vise. Na kraju su svi pristali i igra je krenula.
Naravno pica i dalje nije nedostajalo.Malo po malo poceli smo da ostajemo bez odece. Moja supruga je prva dosla do gacica. Valjda je tako sudbina to htela, ali svi smo na kraju bili ko u gacama ko u majici i gacama. Pice nas je u meduvremenu jos vise dohvatilo i postavilo se pitanje sta dalje. Niko od nas nikad nije ucestvovao u nekom grupnjaku ili sl. ali dogovor je bio sledeci:.bilo ko od bracnog para da prvi ostane bez gaca muskarac mora da slusa dve zene, a zena dva muskarca. Kao dobri domacini moja supruga i ja smo bili te (ne)srece. Moram da priznam da mi nije bilo ni malo svejedno.
Oba prijatelja moja zena je odvela odmah na trosed sto me je prilicno iznenadilo. Nas troje smo posmatrali sta se desava. Umesto da ona slusa njih - moja zena je krenula u akciju! Na brzinu ih je oslobodila viska odece i pocela da obraduje njihova dva vec odavno nabrekla uda i to naizmenicno. Dok je jednom pusila drugom je postepeno drkala. Da li od ljubomore ili od uzbudena i moje dve partnerke su se probudile. Jelena je pocela da se sama mazi a Tamara je skinula gacice i rasirila noge. Nije mi morala reci sta mi je zadatak. Razmakao sam joj dlacice i uronio jezikom u vec vlaznu ribicu. Lizao sam je i sisao dok je ona jecala od zadovoljstva. Onda sam presao kod Jelene. Krajickom oka sam snimio situaciju na drugom kraju sobe: Moja zena je drzala klececi u ustima do korena Draganov ud dok ju je Jovo od pozadi pumpao. Kad sam to video izludeo sam. Jeleninu ribu sam taman poceo da lizem divljacki a Tamara je uzela moju kitu u usta, valjda da se osveti Jovi. Ali ne lezi vraze, cim ga je jezikom i usnama dodirnula on je poceo da bljuje vatru po njenim ustima i licu. Ipak i dalje ga nije vadila iz usta dok i Jelena nije dosla u pomoc jer Tamara sama nije uspevala da ga vrati u zivot.
Opet sam mogao da vidim sta rade ono troje. Jovo je lezao na ledima dok ga je moja zena jahala. Dragan je tucao u usta .Izvadila ga je i cuo sam kad mu je rekla "jebi me u guzu". Ovom nije trebalo reci dva puta otisao je pozadi i prvo prstom napravio prolaz. Umirila se na Jovi dok Dragan nije prodro u nju. Vrisnula je jer je to bio prvi put da je neko tuca u guzu. Tucali su je obojica divljacki. Jovo se izvukao ispod nje i stavio joj je svoju batinu ponovo u usta. Cim ga je uzela on je poceo da svrsava. Nije ga izvadila ni jednog trenutka iz usta sve dok nije i poslednju kap polizala. Onda je i Dragan ponudio svoj ud jer je i on bio pri kraju. Nije ga stavila u usta vec je dozvolila da je isprska po celom licu ali ipak veci deo je zavrsio u njenom grlu. Sta je posle bilo nekom drugom prilikom, a bilo je do ujutro jos mnogo toga.