Seks u bazenu

Tako me napalila da vise nisam mogao izdrzati. "Svrsit cu," rekao sam. "Izlit cu ti se u picku!" Ona je predosjetila grcenje mojih misica pa je stisla svoju vaginu tako da mi je pojacala uzitak. Bila je Lucija iskusna jebacica
"Cesto plivas ovdje?" upitao sam nisku plavusu velikih ociju.
"Svaki tjedan barem jednom," rekla mi je.
A zapazio sam je cim je usla u bazenski kompleks. Tesko je bilo ne primijetiti je; sirih bokova i malih, cvrstih grudi, izasla je pred oci mnogih muskaraca odjevena u bijeli kupaci badic kroz koji se vidjelo sve sto je bilo vrijedno gledanja, jer kako smo se prije bazena trebali smociti pod tusem, njen je kostim od klorirane vode postao proziran. I kad je usla u vodu, zaplivala je mojom trakom. Bili smo tu samo ona, ja i jedan djed koji kao da je namjeravao umrijeti svakog trena. Plivao sam ja, plivala je ona, citao sam joj u ocima da bi nesto htjela, samo sto je hladna bazenska voda to nesto smezurala do krajnjih granica. Pa sam je tako pitao, vrlo jednostavno i vrlo blago. I ona mi je odgovorila.
Skinula mi je kupace i moj se kurac propeo u svojoj punoj velicini. Nagurala ga je u usta do balcaka, ja sam ga gurao unutra i van. Palucala je jezikom po vrhu glavica, igrala se s jajima koja su se, na srecu, vratila u svoju prirodnu velicinu. Milovao sam je po plavoj glavi i mokroj kosi i mirisao klor koji je dopirao s bazena. Bila je vrhunska - majstorica i pol. Lizala mi je kurac kao da je sladoled, dovukla krv u njega tako da mi je erekcija bila najmasivnija koju sam imao u cijelom svom zivotu. "Ne znam za tebe," nastavio sam za pricu, "ali ja cu se ovdje odmoriti." Prihvatio sam se za rub bazena i zadahtao.
"Malo cu i ja," rekla je.
"Kako to da te do sada nisam vidio?" pitao sam je kroz zamor djece iz skole plivanja i studenata koji su odradivali svoj tjelesni.
"Nemam pojma," rekla je i nasmijala se. Nije bila lijepa, nije bila ni posebno zgodna, ali zracila je nekakvim zanimljivim sjajem koji se da zapaziti samo kod posebnih zena. Mirisala je na jos.
"Siguran sam da bih te zamijetio da smo se ranije sreli."
"A da li bi i tada bio tako poduzetan kao sto si bio danas?" Nasmijala se.
"Nisi ti jos vidjela ni p od poduzetnosti," rekao sam.
"Kako se zoves?" pitala me nakon krace stanke. Predstavio sam se.
"Drago mi je. Ja sam Lucija."
"Mokra mi je ruka. Ne bih se bas sada rukovao."
"Nema veze, dobro je i ovako."
I tako smo nastavili plivati, osmjehivati se jedno drugom. Nisam si mogao pomoci; pogled bi mi svaki put otisao u smjeru njene lijepo oblikovane guze ili prema jasno iscrtanim bradavicama. Jedino sam zalio sto mi je libido od hladoce vode bio splasnut.
No, svemu dode kraj, pa sam tako i ja odlucio otici. Obaveze zovu, nocna smjena se blizi. Izasao sam iz bazena i krenuo po svoje stvari.
"Ides vec?" iznenadila me Lucija. I ona je izasla iz bazena, ocito samo radi razgovora. Samo? Nisam bas siguran.
"Moram," rekao sam. "Idem na posao."
"Pa gdje radis?"
"U videoteci. Nocna smjena, do tri ujutro."
"Pa zar ima ljudi koji dodu po filmove tako kasno."
"Iznenadila bi se. Uglavnom parovi koji dolaze po pornice."
"Ti ne gledas pornice u te kasne sate, kad si sam u videoteci?"
"Ne bas," odmahnem. "Ja radije to prakticiram u stvarnosti."
"Moram na toalet," rekla je tada i uhvatila me za kurac, onako nabrzinu, kad nitko nije gledao. "A onda me pricekaj."
Otusirali smo se, podigli svoje stvari s garderobe i nasli svlacionicu na relativno izoliranom polozaju, malo izdvojenu od ostalih.
"Ovo je super," rekla je. "Nikad se nisam pojebala ovako javno."
"Zatvoreni smo," rekao sam.
"Znas ti dobro sto ja mislim!"
Zabijao sam se ubrzo u nju punom snagom, a ona je stenjala. Culo se kako nam gola i mokra tijela udaraju jedno u drugo, a znoj koji nam je tekao mijesao se s vodom koju nismo obrisali sa sebe. Stipkao sam je za velike bradavice preko njenog kostima, a ona ukloni i posljednji dio svoje odjece. Volim te kupace kostime, ne moras se puno truditi ako zelis skinuti zenu. Konstantno sam je ubadao, trljao se u njene usmine i klitoris, prodirao sve do njene rodnice.Skinula mi je kupace i moj se kurac propeo u svojoj punoj velicini. Nagurala ga je u usta do balcaka, ja sam ga gurao unutra i van. Palucala je jezikom po vrhu glavica, igrala se s jajima koja su se, na srecu, vratila u svoju prirodnu velicinu. Milovao sam je po plavoj glavi i mokroj kosi i mirisao klor koji je dopirao s bazena. Bila je vrhunska - majstorica i pol. Lizala mi je kurac kao da je sladoled, dovukla krv u njega tako da mi je erekcija bila najmasivnija koju sam imao u cijelom svom zivotu. Krajickom uma pomislio sam na svoju djevojku i na njeno snebivanje svaki put kad bih joj probao nagurati kitu u usta. Lucija nije imala tih problema.
"Zamjena strana," rekla je, sjela na malu klupicu, svukla prozirne gacice i rasirila noge. Uredno podsisana maca molila me da je lizem. Kleknuo sam i uopce mi nije smetalo sto je pod tvrd i mokar. Jezik mi je sarao njenim usminama dok sam joj draskao klitoris i dahtao u picku. Ona se protezala i izvijala kako sam je lizao, a zatim iz nje poteknu sokovi zavodnickog mirisa. Volim taj miris, obozavam picine sokove. No, doslo je i doba da ga nabijem, pa sam ga stavio uz sam rub njene mackice, tik do usmina. Nabrekli glavic ju je pozdravio, a zatim sam prodro u njenu picku, lagano, a onda i jace.
Zabijao sam se ubrzo u nju punom snagom, a ona je stenjala. Culo se kako nam gola i mokra tijela udaraju jedno u drugo, a znoj koji nam je tekao mijesao se s vodom koju nismo obrisali sa sebe. Stipkao sam je za velike bradavice preko njenog kostima, a ona ukloni i posljednji dio svoje odjece. Volim te kupace kostime, ne moras se puno truditi ako zelis skinuti zenu. Konstantno sam je ubadao, trljao se u njene usmine i klitoris, prodirao sve do njene rodnice. Bila je razjarcana kao da je nitko nije jebao godinama. Milovala me po torzu i saptala kako sam lijep i dobar, a ja sam joj umjesto komplimentima uzvracao sevom. Tako me napalila da vise nisam mogao izdrzati.
"Svrsit cu," rekao sam. "Izlit cu ti se u picku!"
Ona je predosjetila grcenje mojih misica pa je stisla svoju vaginu tako da mi je pojacala uzitak. Bila je Lucija iskusna jebacica. Ja sam prodro u njeno tijelo najvise sto sam mogao i ispalio svoje sjeme. Zadrhato sam sa svakim stezanjem mojih prepona i izlio se. Tada sam izasao i poljubio je.
"Ja jos nisam svrsila," rekla je.
Umjesto da je dokrajcim jezikom kao sto je ocekivala, ja sam sjeo do nje i zazvalio je. Tada sam usao u nju svojim prstima i pronasao svoju spermu. Izvadio sam djelic i poliznuo je, a zatim smo se nastavili ljubiti dok sam prstima istrazivao njenu unutrasnjost. Pipajuci, zamisljao sam sve te doline koje su se otvarale pod njima, klitoralnu uzvisinu i ljepotu koju su mi pruzile. Igrao sam se s djelicima njene intime, te je i ona svrsila, pozudno hvatajuci zrak svojim lijepim ustima. Kad se opustila, pripijena uz moje tijelo, jos sam je jednom poljubio, a zatim sam se obukao i otisao na posao.
"Slobodno te dodem posjetiti koji dan?" pitala me kad sam izlazio iz kabine.
Kimnuo sam. "Ali ja cu doci na bazen iduci tjedan, sto posto."
"Isto vrijeme?" rekla je, ali ja sam je cuo samo onako usput jer sam u zurbi zamaknuo iza ugla.
Lucija i ja smo nastavili sa sevama na bazenu, u videoteci, u mom ili njenom stanu, na pedeset drugih mjesta, ali to su vec druge price. Pa ako budete dobri, mozda cu vam ih i ispricati...