Podrum

Imala sam jednom neobican san u kom je zelja nekontrolisano izasla van..pitam se i sad da l sam ga namerno il slucajno sanjala..Crnom posteljinom prostrt krevet  lako me je, praznu, progutao..zaspala sam pod nekim cudnim utiskom nastalim usled kontrasta koje je pravilo moje svetlo telo na tamnoj, sjajnoj podlozi..Nalazila sam se u nekoj, meni nepoznatoj kuci.Razgledala sam stari namestaj, sa kog sam skidala bele carsave sto su ga branili od prasine.Dosavsi do nekih vrata, stala sam i pitala se - sta dalje? Oprezno sam ih otvorila i videla da vode u podrum, osvetljen slabim jesenjim suncem.
Usla sam i prevrtala po hrpi razbacane starudije..odjednom me trgnuo ostar zvuk zalupljenih vrata kroz koja sam prosla pre koji trenutak- okrenuh se i spazih ga kako stoji i posmatra me tamnim, sjajnim ocima. Osetila sam krv kako siklja kroz vene i pulsira u grlu, dok srce ludacki udara.Nisam se pomakla jer me opio neki cudan strah- takav neki osecaj koji je trazio da se nesto desi kako bih ga savladala i izbacila iz sebe.Posao je polako ka meni dok sam se ja insitinktivno povlacila unazad, sve dok ledjima nisam dotakla zid.Priblizavajuci mi se, izvadio je noz i , zaustavivsi se ispred mene , prislonio ga na moje lice.Oci su mu lutale po mojoj uskoj majci, a za ocima je islo i secivo, kidajuci tanku tkaninu.
Pocela sam da se znojim i da disem ubrzano, dok mi je dah presekao zvuk kratkog poteza noza, ostavivsi me i bez suknje, potpuno golu. Priblizio je glavu tako da sam vec mogla da osetim njegov dah na kozi.Poceo je polako da me njuska i, tupim delom seciva da ispituje  moje lice.U stomaku mi se mesao strah sa zeljom da me dodirne..bio mi je, od nekud, jako poznat miris njegovog tela i taj pogled kojim prodire duboko..Ostavio je noz sa strane i dotakao moje vlazne sise prstima. 
Zadrhtala sam, trazeci time jos. Sa svakim udahom, bradavice su mi postajale tamnije i zeljnije.Spustio je usne na moje i jednim poljupcem me porobio. Kao da je svu snagu izvukao iz mene, grcevito sam mu zavukla prste u kosu.Jednom rukom je oslobodio kurac iz farmerki a drugom me dohvatio za dupe i privukao ka sebi. Osetila sam ga vrelog i zategnutog na stomaku i pozelela da  me probode, da me raskida, da prodje brzo  kroz mene..
Naglo me okrenuo ka zidu, stegao za kukove i navukao samo na glavic.Ulazio je i izlazio polako, rukama strogo kontorlisuci moje pokusaje da se navucem do kraja.Hteo je da bude sve onako i onda kako i kad on bude odlucio. Izludjivala me ta njegova igra i pretvarala me celu u jednu veliku, pulsirajucu zelju.Kad sam vec pocela da grebem zid noktima, zabio mi ga je do kraja.Osetila sam da ni jedno od nas ne moze dugo da izdrzi, i posle nekoliko uboda resila da okrenem igru u drugom pravcu. Izskliznula sam mu iz ruku u jednom trenutku, skinula se sa kurca, naglo se okrenula i klekla ispred njega. 
Bio je iznenadjen i, kad sam pocela da mu pusim, samo je jednom probao da ga izvuce iz mojih vrelih usta no, vec je sledeceg trena toliko uzivao da je rukama sam privukao moju glavu ka sebi. Sisala sam ga, uzivajuci u njegovim reakcijama, sve dok nisam osetila ukus prvih par kapi sperme. Izbacila sam ga napolje i izazivacki ga gledala kako se muci kao riba na suvom, ocekujuci sledeci potez.
Podigao me lako kao pero i, naslonivsi na zid,  prodro u  mene sa zverskim izrazom na licu. Obmotavsi noge oko njegovih, prepustih mu da diktira ritam i poceh da uskladjujem svoju glad sa njegovom. 
Tucali smo se sve jace i brze da bi, uz zivotinjski vrisak, dugo svrsavali zajedno..Probudila sam se, vlazna medju nogama, sa blagim grcem u stomaku, umorna..Bio je san pred zoru, u najgore doba dana.Bacila sam pogled kroz prozor, ne bih li zaboravila i nastavila da spavam.
Ali ne, tek sam ga tu, na ruzno modrom nebu prepoznala- dodir, dah, kosu, oci i miris-onaj animalni, voljeni miris..bio je daleko tako mnogo dana i kilometara od mene.Zaronila sam namrsteno celo i sklopljene oci nazad, u hladan jastuk..